onsdag 11. juli 2012

01.06.12


Tante Brun spiste og drakk godt til frukost, etterpå lekte ho litt med søsknene før vi skulle tilbake til kontroll. Men først måtte jeg en liten tur innom på jobb, lille tante brun fikk være med og sjarmerte alle ingeniørene uten problem :-).
Hos dyrlegen ble det tatt nye blodprøver og infeksjonen har gått tilbake og alt ser bra ut! Etter at vi kom hjem har ho sovet masse, men det bekymrer meg ikke så veldig - ho har jo opplevd så mye! Ho har spist godt til alle måltid og nå utover kvelden har ho begynt å "våkne til liv"  og leke med søsknene sine. Det virker som at ho er i helt fin form igjen! En ting er i allefall sikkert tante brun er ikke bilsyk. Fire ganger over Fanafjellet på to dager uten å på noen måte gi inntrykk av ubehag bør kunne garantere det!
Siden lille tante brun fikk ny markkur i går, så måtte alle de andre søsknene få det også. Hvor bekymret tror dere at jeg var når valpene ikke hadde bæsjet fra klokka ni i går kveld til klokka var tolv i dag? Ikke så helt lite skal jeg si dere... Ni valper med forstoppelse??? Jeg fant ut at det bare var å fòre for å se hva som skjer, og de fikk en ekstra god porsjon mat klokka tolv. Det gjorde susen, da kom det bæsj - og det var ikke småtterier heller. (men ingen mark....) Men - gjett om jeg var glad!! Siden jeg først er inne på det, så er det helt utrolig hvilke plasser valper kan finne på å bæsje på og oppå.... Det er rett og slett helt utrolig! For ikke å snakke om hvor flinke de er til å vente på å få rent underlag..... Jaja, slik er det vel å ha valper.
Det er så mye som skjer som jeg ikke klarer å finne forklaring på. For eksempel; Zelante har sovet oppe hos oss i ei god uke nå. Men ho er nede og dier valpene. Det skjer hver natt klokka ti på fire!!! Ikke femten på og ikke fem på, men ti på fire! Valpene er helt stille når ho går ned så det er ikke de som maser. Og siden siste matingen før natten er til forskjellig tid, så er det vel ikke logisk at ho får melkespreng til samme tid hver natt? Har spurt flere om hva som kan være grunnen, men ingen som vet... Har noen av dere som leser bloggen opplevd det samme?
For hver dag som går blir valpene stødigere og stødigere. Leken blir mer vilter og aktiv og de leker mer og mer med ting, ikke bare med hverandre. Noen liker å jakte på leker som blir dratt bortover, mens andre bare sitter og ser på. De utvikler seg ganske forskjellig, men det er ikke slik at de som er først på en ting - er først på alt det andre.... Det varierer veldig.
Forøvrig er vi kommet så langt at de tisser så mye at vi hører det sildrer, så slipper vi å trakke i det :-)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar