torsdag 19. juli 2012

22.06.12


I dag var det den store dyrlegedagen. Alle valpene ble puttet i bilen, nå er de blitt så store at de må ha to bur og Zelante sitter i forsetet (selvsagt med sikkerhetssele). Fremme hos dyrlegen ble en og en valp tatt inn for sjekk, vaksinering og chipping. Alt gikk bra, dyrlegen skrytte av valpene og det var ingen som syntes det var pyton å være der. Kanskje de har tenkt å likne på mamma? Ho liker nemlig å gå til dyrlegen. Alle hanhundene hadde fått begge steinene på plass og alt var bare velstand. Dyrlegen vi hadde i dag likte vi ekstra godt for han går nemlig med planer om å få seg Portis når han bare får litt bedre tid. Vi benyttet muligheten til å vise rasen fra sin beste side både for store og små hunder :-) Dyrlegen hadde Mr Grønn som sin klare favoritt og det tror jeg var gjensidig. Mr Grøn støtta seg godt inn til dyrlegen mens han ble undersøkt og fikk sprøytene. Selv om dyrlegen fortalte Mr grønn at det var dyrlegen som var "den slemme" så brydde ikke Mr grønn seg om det i det hele tatt, han koste seg. Jeg tror kanskje vi fikk litt ekstra portisservice for alle valpene fikk masse kos og skryt!
Sosialisering er viktig både for mennesker og dyr, derfor tok vi i dag oppdraget med å sosialisere ingeniører på valpene - og det gikk superfint. Alle ble sjarmert som vanlig. Tror faktisk jeg hørte noen si noe som at "dette har vært den kjekkeste dagen på jobb", men er litt usikker på om jeg hørte det siden sjefen vår var like i nærheten. Møtet på jobben var effektiv og vi kunne henge det på flere knagger, Teambuilding, gruppemøte og sist men ikke minst HMS tiltak.
Etter dyrlege- og jobb-besøk var vi slitne alle elleve så da ble det mange timers soving på oss. Dvs- jeg og Zelante sov mens valpene lå på lading! Når vi endelig våknet var valpene sultne. Lille gull glemte at ho synes vann er litt ekkelt og stod med alle fire beina opp i vannskåla og spiste mat fra den andre skåla. De skikkelig gode bildene får jeg ikke tatt for da ligger kameraet alltid på feil plass..... Etter maten har det vært fult liv i stua og på verandaen. Tenk - valper som er oppvokst i nærheten av Bergen har fått oppleve regn for første gang i dag, og vanndammer på verandaen likte de veldig godt.

Det er denne veien vi skal gå mamma!
 Sosialisering
 Tannsjekk hos dyrlegen
 Valper på besøk
 Arni min sjef - og Arni the Boss
 Sjekker at det ikke er noen bilyder på hjertet
 Kos med griseøre og apekatt
Tone henter valp som var på rømmen

 Mr Brun vil gjerne ha Ingebjørg sitt inngangskort
 Vegard samler på valper
 Arni x 2

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar