onsdag 11. juli 2012

04.06.12


Først dagens store gode nyhet, tante Brun var til kontroll i dag og er nå erklært helt frisk!!! Det er en utrolig lettelse, men ingen overraskelse fordi ho har vært minst på høyde med søsknene i helga både når det gjelder spising og lek.
Etterpå har alle valpene vært på sin første biltur, alle sammen ble puttet inn i buret til Zelante også kjørte vi på besøk til jordmoren! Det kom ikke en knyst fra noen av valpene på bilturen og ingen ble bilsyke (det var en kort tur), Zelante var hjemme og slappet av så det ble også de fleste valpene sin første tur utenfor huset uten mamma.
Vel fremme ble alle valpene tatt inn i huset og opp på stua. Familien vi besøkte er godt vant til både hunder og valper og det meste var gjort klart på forhånd:-) Jentene syntes det var stor stas å få valpene hjem til seg, og valpene fikk både låne blomster, Tiger, feiebrett og mange gode fang. I tillegg fikk de for første gang sett en rullestol, både i bevegelse og når den sto i ro på gulvet. Nora spilte på 17 Mai fløyte til valpene og de likte det mye bedre enn Pink Floyd. Anne Mathilde har lovd meg alle ukepenene i ett år om jeg ikke selger den lille sorte tispa med gullhalsband til andre enn henne. Jeg tror foreldrene er glade for at valpen alt er lovd bort til andre.
Alle valpene koste seg og den eneste som virkelig utmerket seg var den orange førstefødte brune tispa som la seg på fanget til mannen i huset og lå der og sov mesteparten av tida mens vi var på besøk.
Jeg er veldig usikker hvem som er mest glade, jentene for at valpene kom på besøk, eller valpene for at de fikk komme på besøk. En ting er i allefall sikkert og det er at alle koste seg. Valpene overfalt jentene og elsket at jentene lå på gulvet. Langt hår både smaker godt og er kjekt å leke med. Etter ei kort lekestund la alle valpene seg for å sove, snakk om kjedelig besøk! Etter en liten lur våkne de til live og kunne leke litt til før de ble stappet inn i bilen og kjørt hjem igjen. Vel hjemme var det full fart ei stund for alle sovnet strødd rundt omkring på gulvet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar