onsdag 11. juli 2012

25.05.12


Valpene har fått kost seg ute i hagen i dag også. For første gang så lekte Zelante skikkelig med valpene, kjempekoselig å se på!
Vi hadde besøk i dag også, har endel besøk for tida - men så lenge de skryter av valpene er det bare kos :-) Men det som jeg likte ekstra godt var å se at selv om besøket er helt fremmed både for valpene og Zelante så flokker begge deler seg rundt besøket og nyter den kosen de får.
Etter ei skikkelig kosestund i hagen som også inneholdt en treretters servert i samme porsjon, fikk de (etter å ha gjort litt av hvert som valper må gjøre) komme inn på stua igjen og ligge i valpekassen og sove både lenge og vel. Stua er gjort valpesikker og då som de så smått begynt å våkne til liv, oppdager de at valpekassa er åpen og de får for første gang lov til å gå fritt på stua som de vil. Det er ikke alle som har tatt turen ut i det store ukjente enda, men det kommer nok etterhvert. Zelante følger nøye med og passer på at ingen går seg ville, om noen av de roper fortvilet etter hjelp komme ho og viser vei så de finner frem.
Valpene leker mer og mer med hverandre.. Av og til leker de helt stille, andre ganger er det knurring og bjeffing som overdøver alt annet. Når det er på det varmeste på dagen, så ligger de bare i en døs, nyter at det faktisk kan være så varme dager på vestlandet også. Nå i titida, så begynner de å livne til igjen. Selv om de har ei periode nå på kvelden som de er veldig aktive, så har de fått en ganske grei døgnrytme. De får mat av Zelante i tretida og femtida om natta og resten sover de.
Tennene vokser like mye som valpene og det er nok ikke lenge til at det er slutt på kosen når de ligger og sutter på fingrene.
Jeg har helt glemt å fortelle det (blogginleggene blir skrevet relativt sent...) Men, valpene har begynt å stelle seg selv.Vaske seg og klø seg ved behov.
Det er også blitt rensligere, nå er det kladdene som blir brukt til tiss og bæsj, mens wetbedden bare får noen få uhell. Tenker det ikke er mange dagene før vaskemaskina slipper å gå hele døgnet.

 En synes det er bedre å ligge under puta, enn oppå
 Klarer dere å se valpene som har lagt seg tett inntil henne også?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar