torsdag 19. juli 2012

27.06.12


Meldingene om Ariel som reiste i går er kjempekoselige! Ho sov hele bilturen hjem, hjemme undersøkte ho huset og ble kjent i hagen. Ho koste mye og beit lite! I natt har ho sovet hele natta helt til vekkerklokka ringte om morgenen.

I dag er åtte blitt syv. Aqua de Zelantes Abby har flyttet hjem til Sotra der ho skal bo sammen med en annen Portis som heter Frida og sammen med Nina og Rebekka.

Frida hilste på valpene og syntes at så mange rett og slett var skrekkelig ekkelt - også tok de potene hennes også...... Ho var veldig glad for å slippe ut av valpegården. Tenker ho blir overlykkelig når ho kommer hjem og oppdager at de faktisk bare skal ha èn valp og ikke åtte. Abby er frøken gul. Ho er en av de som har vært mest kosete. Ho elsker å ligge på fanget og ho liker veldig godt å få ligge på skuldra mens jeg holder på med husarbeid. Ho er en av valpene "i midten", ikke spesielt aktiv, men heller ikke spesielt rolig. Ho er en av de valpene som alltid kom opp på fanget for å kose når jeg satte meg ned på gulvet. Og, å få plassen nærmest magen min om de var flere valper på fanget. Ho liker ikke den villeste leken, men når det er "passe" så er ho mer enn gjerne med. Ho veide 256 gram når ho ble født som nummer fire og fire kilo når ho flyttet herfra.
Av og til klarer jeg ikke å la være å fundere over hva valpene tenker på. I dag er jeg sikker på at Mr Grønn tenkte/sa noe som dette; "Skal vi lure Britt i dag? Er dere med, eller er dere med? OK! Når dere hører Britt komme mot døra til valperommet så skynder vi oss bort slik at vi står klare til å løpe ut med èn gang ho åpner døra. Når døra er åpen så LØPER vi, du gul løper til vaskerommet, gull - du tar skoene ogdu hvit løper til trappa mens du orange, du setter deg på en av valpepakkeposene som ligger øverst og tisser. Da må Britt først redde hvit fra trappa, så klærne på vaskerommet også skoene - da rekker du å tisse skikkelig godt på valpepakkene orange......." Og, det gjorde ho. Faktisk så klarte ho å tisse på alle åtte, ho satte seg på den øverste også rant det så fint ned på de andre.... Heldigvis lå de i plastpose. Det gjør de ikke lenger....... Og, det er en grunn til at denne hendelsen ikke er dokumentert på bilder........!
For hver valp som reiser så blir det merkbart roligere i huset. Det er rart at en skal merke så godt at en av ni eller en av åtte er borte, men det gjør vi virkelig. Lurer på om de merker noe selv til at det er en valp som er borte, eller om de ikke legger merke til det i det hele tatt. I dag kan grunnen til at de er så rolige være varmen, men de ble roligere etter at Abby var reist enn det de var før, så jeg er ikke sikker på om det er hele årsaken. Zelante har hatt seg en runde og kikket, men når ho ikke fant frk gul, så gikk ho og la seg for å slappe av.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar