tirsdag 10. juli 2012

20.05.12


I dag har valpene vært på stua hele dagen. Tror Zelante er veldig godt fornøyd med å bli en del av familien igjen. Fra nå av blir det nok bare om nettene at valpene er på valperommet.
Vi har hatt besøk av jordmor Helene og tre forventningsfulle og godt opplærte jenter. Det første de gjorde når de kom inn var å vaske seg godt før de gikk bort til valpekassa og så med store øyne på de søte små. Så var det masse kosing på programmet både for jenter og valper - bildene forteller vel sitt tenker jeg.
Når Nora på fem fikk spørsmålet om hva hun aller helst ville ha - slange eller valp, så måtte ho tenke seg veldig godt om før ho fant ut at egentlig så ville ho ha begge deler..... Det kan en vel kalle en ekte dyrevenn!
Tida fremover nå er det utrolig viktig at valpene vennes til å bli håndtert av forskjellige folk, både barn og voksne. Og for meg er det veldig greit at vi starter med noen som jeg tror har fått hundeinteressen via genene. Jeg er litt usikker på hvem som koste seg mest, valpene, jentene, de voksne eller Zelante som fikk litt avløsning fra mammajobben. På slutten av besøket stekte vi litt vafler og avskyen for vafler som Zelante hadde mens ho var drektig - er nå uten tvil helt borte..... Hmmm, noe mystisk med den ryggen, er det forsøk å smugling?
 Noen som ser valpen?


Etter besøket sov både Zelante og valpene lenge og vel. I følge valpene sov Zelante litt for lenge, og noen av de var ivrige etter å finne matfatet på egenhånd. 
Som dere kanskje ser på bildene så er øynene blitt skikkelig store og klare nå. Jeg kan kjenne antydning til tenner hos noen, men bare antydning....


Kanskje det er der mamma er?


 Store turkis trener på armhevinger
 Klarer nesten å komme seg i matfatet, men bare nesten.....

Blå er god og mett og tar livet helt med ro

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar