torsdag 19. juli 2012

29.06.12


Det blir stadig færre valper, fem er nå blitt til tre.....

Lille hvite som skal til Holmestrand og bo sammen med Line, mann og to barn fikk nok oppleve den mest anstrengende reisen så langt. Når vi kom på flyplassen var flyet kansellert og det var noen timer å vente på neste fly som da ikke gikk til Torp men til Oslo så der med ble både ventingen og kjøringen ekstra lenge for henne. På flyplassen fulgte jeg de helt til gjennom sikkerhetskontrollen slik at lille hvit skulle få ha med seg den ho kjenner best. Vi ble sluset igjennom på hurtig innsjekkingen og alt gikk veldig bra for en liten valp. Etterpå sovnet ho på Lines fang inne på flyplassen mens de ventet på flyet, og vekslet mellom å sove og å kikke rundt seg hele veien hjem. Det ble en lang tur, men alt hadde gått kjempefint, ikke bilsyk ho heller!

Lille hvit, eller Aqua de Zelantes Adonna som skal hete Donna til daglig har vært litt vanskelig å skrive om i bloggen, ho er gjennomsnittsvalpen i kullet. Donna var født som nummer syv, ho veide 294 gram - og var dermed ganske gjennomsnittlig der også. Ho er ikke den som merker seg ut på hverken den ene eller den andre måten. Ett godt eksempel på hvordan Donna er, kommer fra i dag når de andre valpene løp rundt som villmenn - og ho bare låg og spiste på ett griseøre og så på hva de andre holdt på med. Ho er også en av de veldig koseglade valpene og kommer gjerne og forlanger å bli løftet opp på fanget.Mr Blå var nummer to som reiste. Han skal bo sammen med Andrè i Åsane. Aqua de Zelantes Arni the Boss - eller Arni til daglig.  Arni sin hjemtur var betydelig kortere enn Donna sin, og den gikk like smertefritt.
Arni var født som nummer seks, veide 286 gram og sammen med Donna så representerte han gjennomsnittet av kullet. Han var heller ikke en som utmerker seg noe særlig - rent bortsett fra at han uten tvil er den som liker ledninger best. Når det gjelder Arni - så har jeg ofte tenkt på han som "oksen Ferdinan". Han er den som tar livet med ro! Når han ble lagt på ryggen under valpetesten, så bare la han seg til rette og lå og koste seg brydde seg lite om at det var en fremmed som la han i en "naken" posisjon. Det er ikke det at han aldri er med på leken, for det er han. Men, det er ikke han som er den mest oppfinnsomme og det er heller ikke han som starter alt ugagn som valper kan finne på.
+


I tillegg har vi hatt besøk av Ariel. Det var utrolig artig. Som jeg har skrevet tidligere så var Ariel den som satte standarden i flokken. Når vi hadde henne her, så var det mye liv og røre. Med en gang ho reiste, så roet alt seg. Ikke at valpene sluttet å leke, men det ble slutt på den ville herjingen og lydnivået sank betydelig. Det ble veldig rolig her etter at Ariel reiste. Når Ariel kom i dag, så var flokken tilbake i "Arielmodus" umiddelbart. Det ble med en gang slutt på roen, lydnivået og tempoet steg betraktelig. Ariel var kjempeglad for å se meg og veldig glad for å få kose med meg. Ho var også glad for å se både mamma og søsken igjen, ingen tvil om det. Men, det som gledet meg mest var at ho tydelig var knyttet til eier Elin og at ho syntes det var kjempedeilig med en kos derfra også - selv om ho var travelt opptatt med å leke med de andre. Zelante var umiddelbart tilbake i oppdragermodus når Ariel kom. Ho fortalte henne at skapet ikke var flyttet siden sist, også oppfordret ho like godt til lek rett etterpå. Frk Ariel lot seg ikke akkurat skremme av mammaen, og synes fortsatt på at ho har hevd på å bite mammaen i halen og labbene.  Ariel hadde ikke glemt at favorittliggeplassen var på glassplata under stuebordet.

Nå er de ni blitt til tre. Det er helt utrolig hvor rolige de er, merker nesten ikke at jeg har valper i hus lenger.......

Bilder fra Donna og Arni sine første uker kommer i morgen, i dag er jeg rett og slett for trøtt.......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar