mandag 9. juli 2012

11.05.12


Det er så rart å se på de når de dier, de har alle sine favorittpatter og gjør omtrent hva som helst for å komme frem til de. Jeg har alltid trodd at vapene hele tiden ville søke etter de pattene med mest melk og legge seg der for å spise, men slik er det ikke.
Lille turkis, som ikke lenger er turkis, liker alltid de bakerste pattene best. Der må ho kjempe om en plass sammen med noen av de største. Mens den førstefødte grønne jenta - ho liker best de fremste pattene. Der legger ho seg til og med om ho har hele matfatet for seg selv.....
"Personligheten" til valpene kommer mer og mer til syne, på en måte er det veldig like - samtidig er de veldig ulike. Noen har skikkelig gåpå mot dersom de er sultne og alle pattene er opptatt, mens andre bare legger seg og sover mens de andre gjør seg ferdige. Noen våkner med en gang noe skjer i valpekassa, mens andre fortsetter å sove og å kose seg.
De holder mye lettere på varmen nå, enn bare for noen dager siden. Varmelampa er nesten ikke i bruk lenger og det tror jeg Zelante er veldig glad for.
Det ble ikke noen nr to på å doble vekta si, det var hele fire stykker som hadde klart bragden til i dag og i morgen er jeg sikker på at de andre har gjort det samme. Nå er neste milepæl å nå kiloet og det er ikke mange dagene før den første er der heller. Spennende å se hva som skjer først, at de passerer kiloet eller at de åpner øynene. Kanskje skjer det noe spennende i helga, eller kanskje skjer det rett etter helga....
Har inntrykk av at Zelante merker at de spiser  mer, i allefall bruker ho en større del av dagen til å vaske valpene bak og ho holder valpekassa helt ren. "Utfloden" eller hva jeg skal kalle det etter fødselen er også slutt, så nå er valpekassa lett å holde ren og fin.
Er blitt veldig god på å telle til ni, men her klarer jeg bare åtte................
 Aha - noen har matfatet helt for seg selv :-)
 Kos - eller varmeutveksling
 En bitteliten hund......
 Så trøtt, så trøtt
 Koser med mamma
 Deilig å ha noen å sitte på når vi spiser ;-)
Det ble ikke så mange bilder i dag, kommer sterkere tilbake!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar