fredag 20. juli 2012

03.07.12


Lille Ella kom seg fint hjem i går, og som de andre så sov også ho like lenge om natta som det ho gjorde her hjemme - til ca klokka seks. Ingen klynking i buret når de skulle legge seg og heller ikke noe resten av natta. Turen hadde gått fint, bortsett fra at ho ikke likte å fly. Dagen i dag har de brukt til å utforske nærområdet og til å kose masse! Jeg er så glad for at det har gått så fint for valpene som er reist. Tenk, så langt har alle sovet  minst like lenge om natta som de er vant til her alt første natta!

Hjemme er det bare Mr Brun som er igjen. Han går og tusler rundt beina våre og synes at det er ganske hyggelig å ha fått alle for seg selv. Zelante er skikkelig flink og tar seg noen lekeøkter med han. Så har vi vært ute og utforsket litt, både alle tre og Mr Brun og jeg på tomannshånd. Han er en trygg og fin hund som virker å trives med det meste. Han har hilst på tre fremmede hunder i dag og det var bare gøy. Han har vasset over små elver - første gangen var det GRUSOMT, men når ikke noen kom tilbake for å bære han over - så var det bare å legge på sprang med halen høyt :-) Han elsker å rulle i gjørme og det har han garantert ikke arvet fra mammaen for ho hater å bli skitten, så det må være gener på fars siden som er grunnen til det. Når vi er ute og går med valpene får Zelante skikkelig stolt holdning, ingen tvil om at ho er stolt av valpene sine. Også er ho så fin, ho har full kontroll med alt som skjer samtidig som ho lar valpen få prøve seg på egenhånd.
Han er skikkelig "hoppete", han er helt vill og vil hoppe opp med forlabbene på kjøkkenbordet - det er noen måneder til han når opp der enda - men gir han opp? Nope, han hopper mer! Mr Brun er også blitt mer kosete nå når han er blitt alene, kommer og legger seg inntil beina mine, eller på Zelante - også grynter han og er skikkelig fornøyd før han sovner. Han sover godt og lenge om morgenene, og jeg står opp går på badet og dusjer før jeg går og vekker han og Z og tar de med på morgentur. Godt med gode rutiner! 
I dag har vi trent apport og helt naturlig så legger han det han har hentet i hånden min, så nå er det bare å utnytte og belønne det. Vi har stort sett klart å være på forkant slik at vi har fått oss ei lita treningsøkt i stedet for at han bruker energien sin på å bite meg. Av en eller anne grunn er han blitt helt fascinert av PC skjermen min, kan sitte lenge og bare se på og studere den:-) Kanskje han venter mail?
Nå er han god og trøtt (har jeg bestemt og skal snart få gå og legge seg, jeg har vært i frysen og tatt opp godbiter, så får vi se om vi ikke skal finne på noe lurt i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar