torsdag 19. juli 2012

18.06.12


Været har vært bra og valpene har fått vært ganske mye ute i dag. Det er morsomt å se på hvor godt de liker å være ute. De trives spesielt godt på verandaen, av og til setter de seg fremfor verandadøra og lager et forferdelig leven for å slippe ut der en tur - uten at det nytter, selv om en i de tilfellene nok hadde fått problemer med arbeidstilsynet om de kom på besøk. Men, de liker seg også godt i hagen. Bassenget som de ikke var så veldig glade i, har de enkelt og greit punktert så slipper de maset med det. De skulle bare visst at badekaret klarer de ikke å punktere!
Vi har hatt besøk av Opus og samboeren som er en norsk elghund og heter Musti. Opus er veldig glad i valpene og vil gjerne leke mye med de. Musti er en voksen herremann og syntes rett og slett at valpene bare var ekle, de var over alt og han måtte ta skikkelig beinløft for å være sikker på å ikke trakke på noen også kunne han bare gå på tre bein - i tilfelle det skulle være en valp under den siste foten.
Det var mye mer liv i valpene når Opus og Musti var her i dag, enn det var sist. De lekte og koste seg og var egentlig glade for å ha fått litt ekstra besøk inn i valpegården. Musti som er en mye mindre hund enn det Opus er, reagerte de ikke på i det hele tatt. Vi måtte etterhvert si pent takk for besøket fordi det var så mye knott ute at både hunder og mennesker holdt på å bli spist helt opp. Dere kan tro det er litt av en jobb å få ni valper som har lyst til å fortsette å være ute. Enkelt så kan jeg si at det rett og slett er umulig for en å få til - og faktisk ganske vanskelig for to. Men, det gikk til slutt! Når åtte av de ni var inne, så var det lille hvit som var igjen ute. Vi plukket litt bæsj fra hagen før vi gikk for å kaste den i bosset og tok oss en liten tur i gata her ute slik at ho skulle få lov til å få litt tid for seg selv. Ho gikk og snuste og logret og det virket som at ho syntes det var ganske greit. Vi møtte ingen, verken folk, biler eller dyr, det var litt dumt. Igjen måtte vi gi oss på grunn av knotten, vi får starte litt tidligere i morgen og se om ikke det går bedre og vi kanskje treffer litt flere.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar